Se afiseaza pagina ...

UEFA EURO Qualifying Round, Group I - LOT A - Israel - Romania - 18 nov 2023

Partida Israel - România, din preliminariile EURO 2024, se va juca sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Pancho din Felcsút, Ungaria.

 

Ca urmare a dialogului constant și eficient între FRF, Federația de Fotbal din Israel și UEFA, suporterii români vor avea alocate mai multe bilete decât cota de 5% impusă de regulamentele competiției. Dintr-un total de 3.800 de locuri, 462 vor putea fi ocupate de suporterii tricolorilor.

Ținând cont de condițiile speciale de securitate în care se va desfășura această partidă, vă rugăm să citiți cu atenție indicațiile de mai jos:

  • Capacitatea stadionului este de 3.800 de locuri, din care suporterii români vor putea accesa 462 (300 în sectorul 3H, 162 în sectorul 3I, conform hărții de mai jos).
  • Fiecare suporter trebuie să se înregistreze cu adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pe care vor fi puse la vânzare biletele.
  • Fiecare suporter va putea comanda un singur bilet, după ce va completa datele de identificare (CNP) și va încărca o imagine cu actul de identitate.
  • Biletele vor fi livrate la adresa de e-mail cu care a fost creat contul cu până la 48 de ore înainte de disputarea meciului.
  • Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci.
  • Prețul unui bilet este de 100 shekeli (aproximativ 24 EUR, respectiv 120 RON).
  • Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/ federația gazdă.

Regulamentul de participare se poate verifica AICI

Cumpara bilete la UEFA EURO Qualifying Round, Group I - LOT A - Israel - Romania - 18 nov 2023

 

Cumpara bilete Tribuna 2

 

Cumpara bilete Peluza

 

Rezerva
BILETE

se verifica disponibilitatea ...