Se afiseaza pagina ...

Termeni si conditii

1.Acceptarea serviciilor

Serviciile site-ului “bilete.frf.ro” sunt oferite de FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL în parteneriat cu  "www.bilete.ro" ( S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL - denumita in continuare “TLD” ) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.


Prin bifarea casutei “Accept termenii si conditiile” va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre TLD. 

Utilizare permisa

Utilizatorul este de acord ca are autorizatie din partea TLD numai de a vizita si/sau sa detine o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, download-a, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind evenimente, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia autorizarii speciale din partea TLD de a proceda astfel. Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea TLD si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright.


2. Descrierea serviciilor oferite - Conditii

TLD ofera – spre vanzare - bilete pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive , in door sau in aer liber utilizatorilor inregistrati pe www.bilete.ro , in schimbul achitarii acestor bilete prin urmatoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul , mandat postal, e-mandat, transfer bancar sau numerar. Biletele comandate sau achitate  prin intermediul www.bilete.ro  vor fi trimise prin Curier sau se vor ridica de la casieria TLD, costurile de curierat sunt suportate de catre cumparator .
Nu se vor vinde / inmana bilete persoanelor care nu au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respectivul eveniment prin intermediul www.bilete.ro 
Nu se vor vinde/ inmana bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere
Nu se vor prelua comenzi  de bilete cu livrare prin curieri in alte orase decat in cele prezente in lista de orase a www.bilete.ro 
In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete.ro isi rezerva dreptul de a le anula.
In functie de contractele incheiate cu organizatorii si/sau de apropierea ca data a unui eveniment unele modalitatile de plata si livrare pot fi activate sau nu pentru respectivul eveniment.
In functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor pentru care www.bilete.ro comercializeaza bilete, acestea pot avea adaugate taxe suplimentare de procesare/bilet si/sau per comanda, taxe afisate / identificate separat de tariful biletului , in pagina evenimentului si in pasii necesari efectuarii comenzii. 
Nu se accepta inapoierea biletelor si /sau solicitarea contravalorii acestora – Biletele comandate, achitate si livrate nu se mai pot returna.
In cazul biletelor livrate prin curier va rugam sa desfaceti plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
In cazul amanarii sau anularii unui spectacol bilete.ro va instiinta prin afisarea pe www.bilete.ro si / sau prin e-mail toti clientii www.bilete.ro despre conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora (in functie de contractele incheiate cu organizatorii biletele se pot returna la sediul organizatorului, la casieriile salilor indicate  de organizatorul spectacolului,  sau direct la Bilete.ro – locatiile ptr  returnarea biletelor  se vor anunta in prealabil prin intermediul e-mail-ului sau prin afisarea pe www.bilete.ro ) . 
In caz de anulare/amanare eveniment, in aceasta situatie va rugam sa contactati direct www.bilete.ro.
Biletele deteriorate sau care nu au fost achizitionate prin intemediul www.bilete.ro nu se vor  primi catre retur.  
In cazul retururilor de bilete la Bilete.ro (in functie de contractele incheiate cu organizatorii), Bilete.ro  va returna doar contravaloarea biletelor - celelalte costuri suplimentare (ex: de transport = curier sau posta, comisioane bancare , etc  - servicii adiacente si deja prestate in virtutea intrarii in posesie)  nu se vor returna/deconta. 

2. Politica de confidentialitate

Va rugam consultati pagina Politica de confidentialitate pentru informatii complete privind modificarile aduse din data de 25 mai 2018 privind protectia datelor personale.


3. Denuntarea garantiilor

TLD isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor bilete. De asemenea, TLD nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor bilete.ro sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa TLD. 
TLD nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorul trebuind sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.


4. Limitarea raspunderilor

TLD nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe bilete.ro, sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.
TLD nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul www.bilete.ro. 


5. Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.
TLD isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila. 
TLD poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, TLD poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site-ul bilete.ro.