Se afiseaza pagina ...

Procedura retur bilete

Evenimentele anulate sau reprogramate se vor anunta pe e-mail impreuna cu procedura de retur bani.

Contravaloarea biletului se va restitui in contul din care a fost achitat in termen de 14 zile lucrătoare de la data primirii solicitării de retur. 

Nu necesita deplasarea la casieria Bilete.ro.

Bilete.ro poate percepe taxe de intermediere pentru serviciile prestate. La pretul fiecarui bilet achizitionat se va adauga un Cost procesare comanda sistem Bilete.ro de 0,5 lei per bilet (tva inclus).

Bilete fizice se vor putea returna la casieria bilete.ro ( Hotel Ibis de la Gara de Nord, București) prezentând biletele achiziționate si codul comenzii de bilete într-o perioada de timp anunțata pe www.bilete.ro   si bilete.frf.ro la pagina evenimentului respectiv si in cadrul programului de lucru al casierie Bilete.ro. Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier (pe cheltuiala proprie a Clientului cumpărător) la sediul Bilete.ro (vezi adresa postala de la secțiunea "contact"), contravaloarea biletelor returnate (fără taxele de curierat, de transfer bancar sau taxe de procesare - conform condițiilor de vânzare de bilete ale www.bilete.ro ) se va returna in contul bancar indicat de persoana care a achiziționat biletele in 14 zile lucrătoare de la data primirii acestora (dacă nu este anunțată către clienți o alta perioada de timp de retur bani)