Se afiseaza pagina ...

Finala Cupei Romaniei FC Corvinul Hunedoara vs Otelul Galati - 15 mai 2024

Biletele la finala Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați, disponibile online!
Miercuri, 15 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Municipal din Sibiu, se va juca finala Cupei României Betano, ediția 2023-2024: Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați.

Este pentru a doua oară când ultimul act al competiției are loc la Sibiu, după ce, în 2023, Sepsi a învins-o pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare.
Corvinul Hunedoara a ajuns în finala Cupei din postura de echipă din Liga 2 și este pentru prima dată când o echipă din Hunedoara luptă pentru trofeu.
De partea cealaltă, după 20 de ani, Galațiul are din nou șansa la Cupa României. În 2004, Dinamo învingea Oțelul cu 2-0 în finala disputată pe stadionul Cotroceni.
Biletele din sectoarele dedicate publicului general sunt disponibile online, pe site-ul bilete.frf.ro. Procesul de vânzare a biletelor din sectoarele rezervate fanilor celor două finaliste se realizează prin intermediul cluburilor participante în ultimul act. Prețul biletelor la finala Cupei României Betano sunt: 25 RON (peluze) și 45 RON (tribune).
Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.
Duelul Universitatea Cluj - Farul Constanța deschide ziua finalelor de la Sibiu
La fel ca în ultimii ani, finala juniorilor se dispută în deschiderea finalei Cupei României Betano. Trofeul Cupei de Tineret va fi disputat de Universitatea Cluj și Farul Constanța.
Partida este programată pe stadionul Municipal din Sibiu, miercuri, 15 mai, ora 12:00.
Biletele la finala juniorilor au prețul de 10 RON și sunt disponibile online pe site-ul bilete.frf.ro.

Rezerva
BILETE

se verifica disponibilitatea ...