Se afiseaza pagina ...

CFR Cluj – Universitatea Craiova - 10 iul 2021

S-au pus în vânzare biletele la Supercupa României pe Arena Națională: CFR Cluj – Universitatea Craiova!
Campioana Ligii 1 și câștigătoarea Cupei României se întâlnesc în primul meci al noului sezon, cu trofeul Supercupei pe masă! Partida se joacă sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, pe Arena Națională.

Va fi primul joc de pe stadionul din București după ce acesta a găzduit patru partide de la UEFA EURO 2020, inclusiv optimea de finală Franța – Elveția.
CFR Cluj speră să cucerească a doua Supercupă a României consecutivă, în timp ce Universitatea Craiova vrea să își ia revanșa pentru înfrângerea în fața aceluiași adversar, în Supercupa din 2018, când partida s-a disputat chiar pe stadionul ”Ion Oblemenco”.

Conform noului protocol de desfășurare a competițiilor de fotbal, la Supercupa României pot asista spectatori ocupând până la 50% din capacitatea Arenei Naționale. Au acces pe stadion următoarele categorii:
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Biletele care costă 30 RON la peluze și 60 RON la tribune pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro.

Documentele medicale care atestă apartenența spectatorilor la una din cele 3 categorii de mai sus vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

În apropierea datei de desfășurare a Supercupei, biletele vor putea fi achiziționate și de la casieria Arenei Naționale din bulevardul Basarabia, conform următorului orar:
• 9 iulie, orele 10:00 – 18:00
• 10 iulie, orele 12:00 – 20:00

Cum îți poți lua biletele la Supercupa României :

1. Accesezi site-ul bilete.frf.ro sau www.bilete.ro alegi evenimentul, îți selectezi locurile (maximum 4 pentru o comandă).
a. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit in zona destinata familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegand in plus tipul biletului (adult/copil). însă și datele acestora trebuie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion se face doar în baza unui bilet valabil nominal.
2. Se completează datele fiecărei persoane care va participa la meci (nume, prenume, CNP), nu doar ale utilizatorului care plasează comanda. Biletele sunt nominale și netransmisibile.
3. După introducerea datelor, se achită suma aferentă comenzii, iar cumpărătorul primește pe e-mail câte un link separat de e-ticket pentru fiecare persoană înscrisă. Ex. dacă au fost achiziționate 3 bilete va primi 3 link-uri distincte de bilete nominale.
4. În momentul accesării link-urilor, biletul va fi activat doar după ce cumpărătorul bifează că își asumă, conform legislației în vigoare, că va respecta regulile de acces la evenimentele sportive din România și după ce va alege una dintre următoarele variante:
• Este vaccinat împotriva SARS-CoV-2
• Se va prezenta cu un test negativ RT-PCR.
• Se va prezenta cu un test negativ rapid antigen.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.

Be green! Cumpara e-bilete si vino cu codul biletului pe telefon si poti intra direct cu telefonul la meci Spectatorii se pot prezenta la meciul Supercupa României atât cu biletul printat, cât și cu acesta în varianta electronică.

Regulamentul de acces pentru spectatori poate fi verificat AICI

Rezerva
BILETE

se verifica disponibilitatea ...