Se afiseaza pagina ...

Friendly Match - LOT A - Romania vs Bulgaria - 04 iun 2024

Bilete la ultimele meciuri ale României înainte de EURO: vino să îi încurajăm pe tricolori cu Bulgaria și Liechtenstein!


Naționala României va mai disputa două partide de pregătire înaintea participării la Campionatul European din Germania, ambele pe stadionul Steaua din București:
• Marți, 4 iunie, ora 21:30: ROMÂNIA – Bulgaria
• Vineri, 7 iunie, ora 21:00: ROMÂNIA - Liechtenstein
Biletele pentru aceste două jocuri sunt disponibile online, vineri, 17 mai, de la ora 12:00, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro și în aplicația mobilă Fan Arena by FRF, disponibilă în App Store (iOS) și Google Play (Android).


Prețul biletelor este de 35 lei (peluze), respectiv 60 lei (tribune). În zona VIP, prețul este de 400 lei.


Bilete cu valoare zero pentru copii la cele două tribune
La ambele meciuri, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor atât la tribuna 1, cât și la tribuna 2, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii.
Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în platforma de ticketing pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru a putea achiziționa bilete în Family Zone, în efectuarea comenzii trebuie introduse datele cel puțin ale unui copil. Fiecare comandă poate conține maximum 5 bilete.


Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de e-mail cu care sunteți înregistrați.

Rezerva
BILETE

se verifica disponibilitatea ...