Se afiseaza pagina ...

Romania vs Italia - 30 nov 2021

Partida naționalei feminine cu Italia, programată marți, 30 noiembrie, de la ora 18:30, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari se va disputa cu spectatori, conform ultimei decizii a CNSU.

Prețul unic al biletului este de 10 lei și poate fi achiziționat de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

VINO ALĂTURI DE TRICOLORE ÎN ULTIMUL MECI AL ANULUI!
INFORMAȚII NECESARE PENTRU PARTICIPAREA LA PARTIDA TRICOLORELOR:
Pot participa doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
Meciul se va disputa cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, asigurând distanța de minim 1 metru între persoane și cu purtarea măștii de protecție

Accesul în stadion al spectatorilor se va face cu două ore înainte de ora de start a partidei

Adulți

Cu prezentarea documentelor:

Actul de identitate.
Biletul la meci valabil.
Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat prin aplicația mobilă de verificare.
Copii

Până la vârsta de 12 ani, copiii sunt scutiți de vaccinare și pot accesa stadionul având un bilet valabil de meci, însoțiți de un adult.

Peste vârsta de 12 ani, accesul va fi permis doar cu prezentarea documentelor:

Actul de identitate (în cazul celor peste 14 ani).
Biletul la meci valabil (însă doar însoțit de un adult).
Dovada vaccinării sau trecerii prin boală pentru cetățenii UE prin intermediul certificatului digital al UE privind COVID care va fi scanat prin aplicația mobilă de verificare.

Verificarea documentelor și scanarea certificatului digital COVID vor fi realizate la porțile stadionului. Persoanele care nu respectă legislația în vigoare nu le va fi permis accesul la meci.

* Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil.

Rezerva
BILETE

se verifica disponibilitatea ...