Bilete FRF

1.Acceptarea serviciilor

Serviciile site-ului “bilete.frf.ro” sunt oferite de FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE FOTBAL în parteneriat cu  "www.bilete.ro" ( S.C. DEPARTAMENTUL LOGISTIC EVENT SRL - denumita in continuare “TLD” ) exclusiv persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse in continuare.


Prin bifarea casutei “Accept termenii si conditiile” va declarati acordul dvs. cu privire la prezentele conditii ale site-ului nostru. Eventualele conditii pe care utilizatorul ar dori sa le impuna termenilor si conditiilor acestui site sunt automat excluse si nu vor fi recunoscute de catre TLD.

Utilizare permisa

Utilizatorul este de acord ca are autorizatie din partea TLD numai de a vizita si/sau sa detine o copie a paginilor acestui site strict pentru uzul sau personal, si ca nu va duplica, download-a, publica, modifica sau distribui in alt fel materialul de pe acest site pentru alt scop decat acela de a revizualiza informatii privind evenimente, pentru uz personal, sau pentru a achizitiona bilete pentru uzul sau personal, cu exceptia autorizarii speciale din partea TLD de a proceda astfel. Continutul si software-ul de pe acest site sunt proprietatea TLD si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de legile romane si internationale de copyright.


2. Descrierea serviciilor oferite - Conditii

TLD ofera – spre vanzare - bilete pentru o plaja larga de evenimente culturale, sportive , in door sau in aer liber utilizatorilor inregistrati pe www.bilete.ro , in schimbul achitarii acestor bilete prin urmatoarele mijloace de plata: plata on-line cu card-ul , mandat postal, e-mandat, transfer bancar sau numerar. Biletele comandate sau achitate  prin intermediul www.bilete.ro  vor fi trimise prin Curier sau se vor ridica de la casieria TLD, costurile de curierat sunt suportate de catre cumparator .
Nu se vor vinde / inmana bilete persoanelor care nu au efectuat in prealabil o comanda de bilete la respectivul eveniment prin intermediul www.bilete.ro
Nu se vor vinde/ inmana bilete persoanelor care nu fac dovada platii sau care nu si-au trecut corect sau complet datele in formularul de inscriere
Nu se vor prelua comenzi  de bilete cu livrare prin curieri in alte orase decat in cele prezente in lista de orase a www.bilete.ro
In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete.ro isi rezerva dreptul de a le anula.
In functie de contractele incheiate cu organizatorii si/sau de apropierea ca data a unui eveniment unele modalitatile de plata si livrare pot fi activate sau nu pentru respectivul eveniment.
In functie de contractele incheiate cu organizatorii evenimentelor pentru care www.bilete.ro comercializeaza bilete, acestea pot avea adaugate taxe suplimentare de procesare/bilet si/sau per comanda, taxe afisate / identificate separat de tariful biletului , in pagina evenimentului si in pasii necesari efectuarii comenzii.
Nu se accepta inapoierea biletelor si /sau solicitarea contravalorii acestora – Biletele comandate, achitate si livrate nu se mai pot returna.
In cazul biletelor livrate prin curier va rugam sa desfaceti plicul in prezenta curierului. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.
In cazul amanarii sau anularii unui spectacol bilete.ro va instiinta prin afisarea pe www.bilete.ro si / sau prin e-mail toti clientii www.bilete.ro despre conditiile de returnare a biletelor si de recuperare a contravalorii acestora (in functie de contractele incheiate cu organizatorii biletele se pot returna la sediul organizatorului, la casieriile salilor indicate  de organizatorul spectacolului,  sau direct la Bilete.ro – locatiile ptr  returnarea biletelor  se vor anunta in prealabil prin intermediul e-mail-ului sau prin afisarea pe www.bilete.ro ) .
In caz de anulare/amanare eveniment, in aceasta situatie va rugam sa contactati direct www.bilete.ro.
Biletele deteriorate sau care nu au fost achizitionate prin intemediul www.bilete.ro nu se vor  primi catre retur. 
In cazul retururilor de bilete la Bilete.ro (in functie de contractele incheiate cu organizatorii), Bilete.ro  va returna doar contravaloarea biletelor - celelalte costuri suplimentare (ex: de transport = curier sau posta, comisioane bancare , etc  - servicii adiacente si deja prestate in virtutea intrarii in posesie)  nu se vor returna/deconta. 

2.1 Promotie Card Bancpost

Pentru a primi discount-ul, trebuie sa optezi pentru plata online cu cardul. Pentru efectuarea platii, vei fi redirectionat pe platforma EuPlatesc.ro. Dupa ce introduci datele cardului Bancpost, se va recalcula suma totala de plata si vei vizualiza discount-ul de 10%.

Regulamentul promotiei este disponibil aici: REGULAMENT DISCOUNT BILETE.FRF.RO.

3. Politica de confidentialitate

TLD isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. TLD garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). De asemenea, TLD isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.
La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), TLD isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

NOTA‚ DE INFORMARE PRIVIND PROTECÅTIA DATELOR PERSONALE 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ai ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Departamentul Logistic Event SRL cu sediul in Bucuresti, Str Dumitru Florescu Nr 32, etaj 1, Sector 1, J40/21007/2005, CUI 18215878, atribut fiscal R, Operator Date cu Caracter Personal inregistrat cu  nr. 9005 are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare de bilete , de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii. In unele cazuri in functie de contractele incheiate cu organizatorii de evenimente sportive si in baza Legii nr.4 /2008 Art.10 , alin. 2, lit e se vor solicita si CNP, serie si numar act de identitate - CI/Pasaport.

Sunteti obligati  sa furnizati datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare –cumparare a biletelor ptr diverse evenimente culturale si/sau sportive. Refuzul dvs. determina imposibilitatea achizitionarii biletelor prin intermediul Societatii.

Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoana vizata, angajatilor societatii, imputernicitilor operatorului, alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori), parteneri contractuali ai societatii, organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora), societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar) sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea  nr. 677/2001.

Prin inscrierea la Newsletter  va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea Societatii newsletter saptamanal cu evenimentele ale caror bilete sunt puse in vanzare prin intermediul bilete.ro, precum si a unor mesaje publicitare  Publicitatea se poate realiza prin e-mail, posta sau alte mijloace, dar fara a se face abuz de acest drept. In cazul in care nu doriti primirea de mesaje publicitare din partea Societatii acest lucru se poate face prin accesarea butonului “dezabonarea” din cadrul newsletter-ului www.bilete.ro sau in scris prin e-mail la adresa office@bilete.ro 
TLD SE OBLIGA SA NU TRIMITA MESAJE PUBLICITARE CARE CONTIN: MATERIALE CU CONTINUT DESTINAT ADULTILOR SAU MATERIALE PRIN CARE SE INCEARCA FRAUDAREA UTILIZATORULUI. 
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati  stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata adresata SC Departamentul Logistic Event SRL la fax: 021.311.93.23, 031.816.32.39 sau e-mail la office@bilete.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


4. Denuntarea garantiilor

TLD isi exprima in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor bilete. De asemenea, TLD nu ofera nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor bilete.ro sau intarzierea informatiilor datorate unor cauze independente de vointa TLD.
TLD nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri, amanari sau anulari ale evenimentului pentru care au fost cumparate biletele si restrictionari impuse de organizator sau de institutii ale statului (privind numarul de bilete ce pot fi cumparate de o persoana sau persoane individuale supuse unor restrictionari legale, alte restrictionari), cumparatorul trebuind sa se adreseze organizatorului evenimentului pentru eventualele pretentii.


5. Limitarea raspunderilor

TLD nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe bilete.ro, sau care au orice alt tip de legatura (de ex.: sponsori, parteneri) cu site-ul nostru.
TLD nu isi asuma sub nici o forma si in nici un sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul www.bilete.ro.


6. Conditii finale

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa, atunci cand acestea i se cer, sub rezerva excluderii din baza de date.
TLD isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment “Termenii si conditiile” fara o notificare prealabila.
TLD poate restrictiona accesul oricarui utilizator care nu respecta una din conditiile de mai sus. De asemenea, TLD poate alege in orice moment incetarea furnizarii serviciilor oferite pe site-ul bilete.ro.