FRF
 duminică, 8 septembrie 2019 ora 19:00
 Stadionul Ilie Oana, Ploiesti


vezi biletele disponibile


Biletele sunt disponibile online începând de vineri, 19 iulie, numai pe site-urile bilete.frf.ro și pe www.bilete.ro.
Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale. Datele ce se vor colecta sunt: nume, prenume, adresa de mail, numar de telefon si adresa. În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 și 19:00.
Prețuri bilete:
Peluza 1 si 2: 25 lei
Tribuna 1 si 2: 50 lei
VIP: 300 lei
Print-at-home, fără taxe suplimentare
Pe lângă opțiunea livrării (6 RON în București și 9 RON în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).
Reduceri în Family Zone
Fanii își pot aduce copiii în Family Zone, în sectoarele special amenajate, care vor fi comunicate ulterior, beneficiind și de o reducere: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale arenei.
Acces permis doar insotit de un copil sub 14 ani cu bilet valabil.
La casierii din 2 septembrie
Luni, 2 septembrie, biletele vor fi puse în vânzare și la casieria stadionului. Acestea vor putea fi achiziționate conform programului următor:
2 – 7 septembrie - 12:00 – 20:00
8 septembrie – 12:00 – 19:00
#fotbal


Evenimentul a expirat.