Bilete FRF
 duminică, 26 martie 2017 ora 21:45
 Cluj Arena, Cluj-Napoca


vezi biletele disponibile


Hai la meci! Biletele la România-Danemarca sunt disponibile online!

În 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, tricolorii dispută cea de-a cincea partidă din preliminariile CM 2018 din Rusia.

Biletele pentru meciul România-Danemarca sunt disponibile online, pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Acestea pot fi achiziționate atât prin plata cu cardul, cât și ramburs.

Prețurile biletelor:
Peluze: 35 RON
Tribuna I și a II-a: 100 RON
VIP / etaj 3: 500 RON
VIP / etaj 4: 400 RON

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 martie (între orele 10:00 și 19:00) și 26 martie (între orele 10:00 și 21:45).

Bilet printat acasă, fără taxe

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Reduceri pentru copii în Family Zone

Zona dedicată familiei se va regăsi și la meciul cu Danemarca. În sectoarele speciale de la tribuna a II-a au acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind de un discount: 5% - 2 bilete, 10% - 3 bilete, 15% - 4 bilete, 20% - 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai pe baza unui bilet valabil. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces.

Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 19:15.

Exchange Point meci Romania-Danemarca pentru biletele nominale.
Biletele se vor putea achizitiona maxim 4 per comanda/CNP, iar numele titularului comenzii (platitorul) va fi tiparit pe toate biletele achizitionate. Este recomandabil ca la accesul in stadion titularul sa fie insotit de persoanele care detin celelalte bilete din respectiva comanda.

In situatia in care titularul biletului nu poate participa la meci sau biletele sunt deteriorate, persoanele care detin biletele valabile cu numele titularului le pot preschimba (prin modificarea numelui de pe bilet) la Exchange Point-ul FRF de la stadion in perioada 25-26 martie 2016.

Biletele care se vor preschimba se vor preda fizic/ in original la Exchange Point-ul de la stadion.

Informații suplimentare:
- Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
- Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
- Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzator fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa;
- Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;
- Toți copiii, indiferent de vârstă, vor avea acces pe stadion doar pe baza unui bilet valabil.


Evenimentul a expirat.