FRF
 joi, 26 martie 2020 ora 19:45
 Laugardalsvollur, Reykjavik


vezi biletele disponibile


Luptăm împreună pentru calificarea la EURO! Biletele pentru meciul din Islanda sunt disponibile online

Echipa națională a României va juca joi, 26 martie, la Reykjavik, meciul de baraj din Liga Națiunilor contra Islandei.

Partida Islanda - România va avea loc pe stadionul Laugardalsvöllur, cu începere de la ora locală 19:45, 21:45 în România.

Biletele pentru acest joc sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

Pentru acest meci, suporterii naționalei vor avea la dispoziție 500 de bilete la tribuna a 2-a a stadionului Laugardalsvöllur. Prețul unui tichet este de 216 lei.

Data limită pentru achiziționarea biletelor este 13 martie 2020, ora 15:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face începând cu 7 februarie, prin e-mail, în format e-ticket.

Informațiile despre achiziționarea tichetelor vor fi transmise pe e-mail fiecărui solicitant.

Echipa națională a României se află la două meciuri distanță de calificarea la Campionatul European din această vară. Pentru a ajunge la turneul final, tricolorii pregătiți de noul selecționer Mirel Rădoi au nevoie să treacă de Islanda, în deplasare, iar apoi să câștige finala play-off-ului în fața Bulgariei sau Ungariei, la Sofia sau la Budapesta. Hai, România!


Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.


INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.


Evenimentul a expirat.