FRF
 duminică, 27 mai 2018 ora 21:00
 Arena Nationala, Bucuresti


vezi biletele disponibile


S-au pus în vânzare biletele la finala Cupei României!

Începând de luni, 14 mai, Federația Română de Fotbal a început vânzarea online a biletelor la finala Cupei României, ediția 2017-2018, AFC Hermannstadt - CS U Craiova. Partida se va disputa pe 27 mai, de la ora 21:00, pe Arena Națională.

Biletele sunt disponibile pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, la prețuri pornind de la 15 RON, la peluze.

Prețurile sunt următoarele: Peluze - 15 RON; Tribune - 30 RON; VIP albastru - 150 RON; VIP roșu - 200 RON.

Pentru fanii care vor veni la stadion împreună cu copiii, Federația Română de Fotbal a amenajat un sector special amenajat, Family Zone, la Tribuna a II-a. Cei care achiziționează bilete în acea zonă beneficiază de o reducere astfel: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul pe stadion al copiilor se face numai însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale Arenei Naționale.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripționate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria Arenei Naționale, duminică, 27 mai, între orele 12:00 - 21:00.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Livrarea biletelor comandate online se va face după data de 18 mai.

În limita disponibilității lor, biletele vor fi disponibile și la casieriile Arenei Naționale, în perioada 21-26 mai, între orele 12:00 - 19:00, și în ziua meciului, între orele 12:00 - 21:00.

În deschiderea duelului dintre AFC Hermannstadt și CS U Craiova, de la ora 17:00, pe Arena Națională va avea loc finala Cupei României Elite U19, FCSB - Dinamo. Biletele sunt valabile pentru ambele evenimente din data de 27 mai

Informații suplimentare:

- Vânzarea online este destinată exclusiv persoanelor fizice;
- Biletele achiziționate nu vor putea face parte dintr-o campanie de marketing, promovare sau campanie publicitara și nici nu vor putea fi înstrăinate unor terți pentru activități de acest gen;
- Tentativele de achiziții multiple pot fi anulate de către organizator/vânzator fără nicio notificare prealabilă; în această situație, taxele aferente comenzilor anulate nu se vor rambursa;
- Se va respecta legea privind combaterea violențelor conform legii 4/2008;Evenimentul a expirat.